Ραδιόφωνο και Τέχνη

Σίγουρα σε αυτή τη σελίδα δεν πρόκειται να δούμε την έννοια του ραδιοφώνου όπως όλοι οι άλλοι.  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλύσουμε σε τι αναφερόμαστε αφού είμαι σίγουρη πως δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να μην έχει περάσει έστω και ένα βράδυ της ζωής του ακούγοντας μουσική, χαλαρώνοντας, ταξιδεύοντας σε άλλα μέρη χωρίς μεταφορικά μέσα.. αλλά με ένα άλλο μέσο, ένα τόσο απλό αλλά τόσο ταξιδιάρικο μέσο, το ραδιόφωνο!

Dream MakerΞεκινάει ένας πολύ δυναμικός χειμώνας, ένας χειμώνας που είμαι σίγουρη πως θα συμβούν πολλά και θα αλλάξουν πολλά αλλά ότι κι αν συμβεί είναι μοναδικό να το ζούμε μέσα από μελωδίες που κάθε μια τους μας θυμίζει τόσα.. άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως μέσα από τη μουσική μπορούμε πολλές φορές να καταλάβουμε σκέψεις ανθρώπων, διαθέσεις.  Μπορούμε να καταλάβουμε όλα έκείνα που χρειάζονται ατελείωτες ώρες συζητήσεων και αναλύσεων.. Κι όμως, ένα ρεφρέν, μια μελωδία είναι ικανά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μας δείξουν όλα όσα ίσως θέλουμε να κρύψουμε, όλα όσα δε λέμε. Όλα εκείνα που μας κάνουν να χαμογελάμε μόνο και μόνο στο άκουσμα ενός τραγουδιού, στο ρυθμό μιας μελωδίας που σημαίνει πολλά για εμάς.

Το ραδιόφωνο είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση.  Μια υπόθεση που μας αγγίζει όλους.  Μια φωνή που μας ταξιδεύει, ήχοι που μας χαλαρώνουν ή μας δίνουν την ένταση που χρειαζόμαστε!
Ο λόγος που η ραδιοφωνική εκπομπή πήρε το όνομα "Dream Maker" είναι ακριβώς αυτός!  Γιατί μέσα από το ραδιόφωνο μπορούμε να ταξιδεύουμε με τη μουσική μας, να κλείνουμε τα μάτια και να ονειρευόμαστε χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια και χωρίς υλικά στεγανά που μας κρατούν εγκλοβισμένους. 

Το ραδιόφωνο είναι τέχνη ονείρων, χωρίς εικόνες άμεσες.  Όποια εικόνα είναι απαραίτητη είναι στη σκέψη μας, και είναι δημιουργία του κάθε ακροατή σύμφωνα με τα ερεθίσματα που λαμβάνει.  Ένα μικρόφωνο, ένα studio, ατετείωτη μουσική, θέματα προς συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και συμμετοχή ακροατών είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.  Είναι η χαρά του ραδιοφωνικού παραγωγού να επικοινωνεί με τους ακροατές, να μοιράζεται μαζί τους όλα όσα ίσως να μην έλεγαν face to face,  ανώνυμα ή επώνυμα .

Είναι γεγονός πως μέσα από τη μουσική είναι δυνατό πολλά να ειπωθούν αλλά να μην τα καταλάβουμε ή να κάνουμε πως δεν τα καταλαβαίνουμε.  Η μουσική είναι ένας μοναδικός τρόπος επικοινωνίας, μια εντελώς ξεχωριστή αίσθηση ελευθερίας που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο. 
Radio is a special ArtΗ επικοινωνία που δημιουργείται μεταξύ ραδιοφωνικού παραγωγού και ακροατών είναι κάτι το εντελώς μοναδικό και ανεπανάληπτο, κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια και γι' αυτό αφήσεις τη μουσική να πει όλα όσα δεν μπορείς να εκφράσεις, όλα εκείνα που οι ακροατές θέλουν να αιστανθούν και όλα εκείνα τα μηνύματα που θέλουν να μοιραστούν αλλά κάτι δεν τους αφήνει.
Είναι η μουσική που μας ενώνει, αυτή μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο που οι νότες σχεδιάστηκαν για να δημιουργούν συναισθήματα
Όμως σαν καλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί  δεν έχουμε παρά να παρακολουθούμε τις μουσικές εξελίξεις και όχι μόνο. 
Star NewsΈνας σταθμός σαν τον Evia on Line Radio δε θα μπορούσε παρά να σας κρατάει ενημερωμένους για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις κατ' ευθείαν μέσα από την πηγή! Έτσι, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επίσημες σελίδες που μας παρουσιάζουν όλες τις καυτές εξελίξεις και τα μουσικά νέα που μας αρέσει πολύ να παρακολουθούμε ανά πάσα στιγμή και λεπτό. Μέσα από τα ακόλουθα sites μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες εξελίξεις!
Φυσικά, οτιδήποτε μας έχει ξεφύγει μπορείτε να μας ενημερώσετε να το προσθέσουμε στη λίστα μας