15 Αυγούστου 2010

Summer time

Evia Radio Summer NightsΚαι ναι, λοιπόν, είναι γεγονός! Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι φυσικό να είναι σε εξέλιξη πολλά beach parties!  Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς θα περάσατε τουλάχιστον μία βραδιά αυτού του καλοκαιριού στην παραλία με μαγιώ, καλή παρέα, μουσική (αν είναι και live ακόμα καλύτερα) και φυσικά σας βρήκε το ξημέρωμα έχοντας πιεί μπύρες και έχοντας μιλήσει για όλα εκείνα που τον υπόλοιπο καιρό είχατε ξεχάσει ότι υπάρχουν και σας έκαναν ευτυχισμένους. 
Είναι μοναδικό που το καλοκαίρι έτσι απλά, με ένα τρόπο διαφορετικό σας γυρίζει σε πολλά και σκέψεις για το πόσο όμορφα είναι τα καλοκαίρια που πέρασαν μας κάνουν να χαμογελάμε ακόμα και αν καταλαβαίνουμε μόνο εμείς το λόγο!
Βροχή ΑστεριώνΕίμαι σίγουρη πως θα έχουμε πολλά να πούμε και να ακούσουμε από Σεπτέμβρη που θα είμαστε on air αφού όπως όλοι έτσι και ο Evia Radio είναι σε διακοπές.  Οπότε θα έχουμε πολλά να πούμε στις επόμενες εκπομπές που όλοι θα έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές μας, θα έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας και θα είμαστε έτοιμοι για το χειμώνα που θα ακολουθήσει!
Έλαμψε ο ΟυρανόςΚαι φυσικά για να μην ξεχνάμε, εχθές είχαμε και το φαινόμενο της "βροχής αστεριών" και όσοι είχαν την χαρά να το δούν θα  έμειναν άφωνοι από το πόσο όμορφη μπορεί να γίνει μια απλή νύχτα.  Τα αστέρια έπεφταν μεταξύ 3 και 5 τα ξημερώματα Σαββάτου και έδιναν στη νύχτα μια μοναδική όψη, ένα διαφορετικό θέαμα που κάποιοι είχαν την τύχη να το δούν πιο καθαρά και σε άλλες περιοχές ήταν λιγότερο φανερή αυτή η μοναδική "βροχή αστεριών".
Λένε πως κάθε φορά που πέφτει ένα αστέρι αν κάνεις μια ευχή θα γίνει πραγματικότητα.  Είμαι σίγουρη πως εχθές ο ουρανός γέμισε ευχές, άλλες πιο ρεαλιστικές και άλλες λιγότερο, αλλά τι σημασία έχει;   Οι ευχές γίνονται για να μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα και να ελπίζουμε πως θα πραγματοποιηθούν!
Ας ταξιδέψουμε με τις ευχές μας